Post by husratingpehumb on Feb 21, 2022 0:11:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dayanıklılık kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Dumb Ways to Die Casual idpq
Karakter isimleri komik ve komik. Ve bu oyun komikten başka bir şey değil. Bu güncellemeleri %100 seviyorum. Ayrıca, bu oyunu ilk oynadığımdan beri bir süre geçti. Bunun dışında, bu oyun müzik videosunu seven herkes için harika bir oyun ve bazı kişilerin bu oyunu oynamasını tavsiye ediyorum. Her neyse, oyun harika. Bu yüzden güncellemeler gelmeye devam etsin! Ve diğer Dumb Ways To Die oyunlarına bayılıyorum! Aynen böyle devam! 😃😃😃😃💕❤🧡💛💚💙💜💖👍👍👌✌🤟👏🎮🎵
çok güzel kuzenim da bunu oynuyor Bençe siz de bunu oynamilisiniz!
Her mini oyunu ücretsiz oynayabildiğin zaman bu oyunu severdim, Şimdi sadece çöp, reklamlar gibi, 2013'te falan hiç reklam olmadığını hatırlıyorum. Eski oyunu geri alabilir miyiz? Bazen bazı şeyleri güncellememiz gerektiğini anlıyorum ama eski oyun mükemmeldi, bu sürüm iyi değil. En azından karakterler gitmediği için ona iki yıldız vereceğim.
Bu oyunun ilk çıktığı zamanı hatırlayın. Hızlı tempolu, yaratıcı ve eğlenceli. Bunun yerine artık reklamlarla MUTLULUK DUYUYOR. Artık geride kalamazsınız, reklamlar günümüzde çevrimiçi öğeler için en büyük kanserdir ve bu, en çok evcil hayvan çilesidir.
Bence güzel bir oyun ama yanınca gıcık ediyor
Bu uygulama eskiden iyiydi. Bu oyun benim çocukluğumdu ama şimdi reklamlarla mahvoldu.
eğlenceli bir oyun, ancak reklamlar süper topal ve müdahaleci. kaldırma.
Oyunun kendisi güzel olmasına rağmen çok fazla eklenti var ve en kötüsü de tüm eklentiyi izlemek zorunda kalıyorsunuz.
Canınız sıkıldığında oynamak için iyi bir oyun ve tuhaf bir şekilde, Brian'ın ölmeden önce her bulmacayı nasıl kazanacağını bulmaya çalışması iyi. Yine de küçük çocuklar için değil. Daha yaşlı olana kadar bekle
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel başka lafım yok
Reklamlar yolu oyu çıldırdı bu artık tablet bozuldu
arkadaşlar oyun çok güzel ama ben uçak oyununu oynamayı hayla çözemedim. ayı ise çözemeyenler için o hareket eden tam sarıyerde duruyorsanız hareket etmeyi kopartmıyor ve Kazan'ı konuşuyorsunuz . ÇAMAŞIR MAKİNESİ OYUNU İSE MAKİNENİN TAM TERS YÖNÜNE DOĞRU CEVİRİSENİZ KAZANABİLİYORSUNUZ . (Üstte KALMASI İÇİN RASTGELE) GEHBDBDBjdjjehhehshdghshshshbsbdbdbbdhdhdbdfdbbbsbdbdhdhhdhdhdhdjdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdbjdjdjdjjdjjdjdhdhhdhhdhdhdhhdhdhdhhdhdhdhdhdhdjhdhsjjsjjwiwiwjurrtjkalns bxhjcjdjkdkd dnjdjdjhdh
Çok güzel bir oyun . Herkese tavsiye ederim ama olsunum. sksjsjsjjsjs
Güzelmiş
Fena değil güzel bir oyun
Bence güzel bir oyun. Ama pilotlu olan bölümü geçemiyorum.
Yeni oyunlar eski tarz olmalıdır.
Knife Hit Arcade bjy
iğrenç bir oyun tavsiyem ayrıca sıkıcı sıkıcı
En iyi oynadigim oyun bu cunku annem 5 yasimda sadece bunu oynatirdi ve hala oynuyorum size tavsiye ediyorum kotu diyenlere bakmayin bu oyun muq %100/100 ve garip yeride olum yani çocuklar icin sidetli bir fikir ve hep olumle alakali 5 yasindan kucukler oynamasin !!
Ya gerçekten bir pişmaniye gerçekten hiç düşünmeden asla harika bir bana inanın MUHTİM bir oyun.
evoevova
Dumb Ways to Die Gündelik uje
Eh ya ni çok saçma ama oynanır
Oyun One UI 3.1'de çalışmıyor. Sadece başlatıldığında dondu.
çok güzel
Genel olarak iyi bir oyun, ancak buradaki incelemelerin çoğu gibi, yaklaşık 2-4 yıl öncesine kıyasla oldukça kötü bir oyun. Küçükken oynamıştım, sanırım bu oyunda bir OG'yim ve gerçekten klasik. Lütfen tüm OG içeriğini geri getirin!
Dumb Ways to Die Gündəlik nxx
Türkçe
Oyunu açtığım her şeyi çökertiyor
Bu oyunun birçok reklamı var. Kazanmak üzereyken 30 saniyelik bir reklam alır ve öldürülürsünüz.
En eğlenceli ve zorlu, sinir bozucu derecede takıntılı ve büyük ilgi toplayan ve her seferinde saatlerce elinde tutan. Ama bu oyunla ilgili en sevdiğim şey sabrı öğretmesi ve sizi oynamaya devam etmeye zorlamak için cesarete sahip olması!!!
Bu oyunu oynamak her zaman çok eğlenceli olmuştur. Beş yıldızla derecelendirirdim, ancak ekleme sayısı öncekine göre on kat arttı, oyunu oynamayı çok daha kötü hale getiriyor. Keşke bu kadar reklam olmasa .
2 kelime çok güzel ve tavsiye ederim
O kadar iyi değil, ama iyi .bir oyundan sonra çok fazla eklenti var. her zaman bir ekleme vardır.
Çökmeye devam ediyor. Birkaç kez yeniden indirdim. s21ultra var
Oyunu çok seviyorum ama kan olması 5 yaş üzeri olmalı
Bir daha boş yere oyun yapmayin
Dürüst olmak gerekirse, mini oyunlardan zevk aldım, hepsi kendimizi tehlikeden korumak veya bizi güvende tutmakla ilgiliydi. Çok inanılmazdı. Ve bu arada, bu güzel bir oyun!
Ödülümü asla alamadığım günlük bir mücadeleyi bitirmek üzereyken oyunum sürekli hata veriyor. Bir sonraki mini oyunda ne yapacağıma dair talimatları okumak için bile yeterli zamanım yok. Reklamlar benim için sorun değil ve hayır, reklamları kaldırmak için ödeme yapmadım ama daha az görüyorum, yine de benim için her 3 dakikada bir reklamlar çıkıyor. Beni rahatsız eden bir diğer şey ise, bu uygulama geliştiricisi için bir destek grubu olup olmadığını bilmiyorum, bu yüzden endişemle onlarla iletişime geçebiliyorum.
güzele benziyor
Güzel ama ona bir oyuna baslayacımda hep reklam izliyorum
Genellikle başlangıçta tekrar tekrar çöküyor ama sonra çalışıyor. Aksi takdirde zaman geçirmek için basit, eğlenceli bir oyun!
Oyun bana harika bir çocukluk yaşattı ama fasulye elde etmek çok zor. Ayrıca yapacak bir şey yok, sadece tekrar eden içerik var.
oyun çok güzel ama bayaa rekllam vlar.
seviyeleri geçmeye çalışıyorum ve bir şans bile bulamadan veya bir şey bana çarpmadan önce ve zorlukları oynarken ölüyorum, kaydırıyorum ama bir şey oluyor, HAYIR. Hiçbir şey olmuyor ve ölüyorum. günlük mücadeleleri oynarken bir tanesinde yeniden başlatmamız gerekmeyen
Fena değil bence oynamak bu benim 2.indirişim
Bu iyi!!!!