Post by husratingpehumb on Feb 21, 2022 0:20:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Pa dobra je
Baš je čudno kad se ne pomaknem na plavu liniju zamrzne se i previšeooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kao kao oglase
Imaš reklame zato što imaš upaljen internet. Pa zato imaš reklame
Iza svake igre 3 reklame. Neznam jeli problem u meni ili igri
OVA IGRA JE TAKO TEŠKA Doslovno najgluplja igra na svijetu
predobra igra jedno sto mi se ne sviđa je sto kad izgubis zivot nemozes vise igrat
Sta Znaci THE DEATH MASK na Hrvatskom - Hrvatski Prijevod
Dobra je ali nije nešto baš baš
Super je igrica ali previse reklama iznerviram se i naljutim se😠😡😠😡
Zadnje 2 minute igrao sam ovu igricu je prilično zabavna, jedini problem je što trebam prilagođene karte ili online igrati s prijateljima
Oglasi osim toga je super
Different from the tholos tombs in Mycenae, these shaft graves were found intact, still with skeletons and treasures. Agamemnon's mask
Malo mi se sviđa ova igrica. Dobio sam ovu igru prije otprilike mjesec dana i spreman sam na razini 500
Akcijski SF i fantasy | Službena Netflixova stranica
Glupo je zato što su stalno reklame
Pre sporo se ucitava
Tomb of the Mask Laga lfpf
Bilo je dobro nakon prve 3 faze, ali u nekim fazama nakon 3. faze imaju zamke za šiljke koje se previše dobro stapaju sa zidom, što ga čini mnogo težim i ako umrete 10 ili 7 puta, trebate pričekati 28 minuta također samo igraj ponovo, i ja sam očekivao da je igra najbolja igra na mom telefonu dok nije bila suprotna.
Loše je jer kad ne uspiješ, treba ti toliko vremena da se vratiš i igraš ):
Ova igra je prije par godina bila odlična, ali sada je puna reklama, u biti se ne može igrati. Svaki put kad ti; umri, ponovno pokrenite, dovršite razinu ili otvorite škrinju.. reproducirat će oglas, oglasi se ne mogu preći. Morate se igrati s uključenim načinom rada u zrakoplovu, bez reklama. I nemojte me tjerati da počnem s tim koliko problema ima ova igra. Kao da se ponekad nećete moći pomaknuti gore ili dolje, ili se uopće neće pomaknuti.. Uklonite oglase i riješite probleme, možda ću dati bolju ocjenu jer je to 0/5 zvjezdica
Samo reklame stalno. Praktički se ne može igrati zbog stalne prezasićenosti reklamama.
Tactical War: Tower Defense Game Стратегії blua
Zabavna igra, ali kada dobijete tajnu razinu u arkadi, kada vas jure lopte, ako upotrijebite dodatak ili novčiće, to vas iznjedri upravo na njemu i umrete trošeći novčiće ili svoje vrijeme
Tomb of the Mask Jangovar bup
Tomb of the Mask Hành động uby
To je vrlo jednostavna igra, ali vrlo lako plijeni vašu pozornost. Grafika je zadovoljavajuća i kada je uparena sa soundtrackom, dojam je kao arkadna igra.
Igrica je pre zabavna jedino ima pre puno reklama
Ova igra je ODLIČNA, VOLIM igranje, super zabavna i zarazna. KOLIKO OGLASA POTPUNO UNIŠTAVA ISKUSTVO, rado bih pogledao nekoliko reklama da dobijem besplatnu škrinju, novčiće ili živote, ali u osnovi učiniti BILO ŠTO, uključujući samo odlazak i povratak u aplikaciju nakon minute, rezultira oglasom. To je grozno. Također nije velika stvar, ali igra mi ne dozvoljava da koristim olovku iz note 9 za igranje, što nije veliki gubitak, samo mislim da bi bilo lijepo koristiti ga umjesto prsta
To je nevjerojatna igra vrlo zabavna i vrlo je poput arkadnih igara iz 80-ih/90-ih o kojima sam ovisan
Igra Grave Masks (Tomb of the Mask) online. ... Igra Grave Masks online. 4.5 1 2 3 4 5 (Total 10). Ova igra je dostupna samo za PC. Game-Game na Android.
Učitavanje igara i sučelje dulje su od igranja i klikbait oglas se pojavljuje kada pritisnete razinu koja vas tjera na kupnju umjesto izbornika za igranje. -2/19
Left: Solid gold funerary mask of Egyptian King Tutankhamen; below: Tomb painting depicting the ba as a human-headed bird.
previse reklama i maknite energiju
Tomb of the Mask Acción quja
Ovo je super zabavna aplikacija, ali imao sam problem da bih i dalje umro da sam bio uključen
Jedini razlog zašto sam stavio dvije zvjezdice je zbog toliko jebenih oglasa. To je suludo. Sviđa mi se igra, jednostavna je, zarazna, nostalgična, izazovna i zabavna. Ali reklame ubijaju iskustvo. Znam da zajedno s drugima vjerojatno nisam spreman platiti da se riješim reklama. Dakle, ako ste u redu s gomilom oglasa, samo naprijed i nabavite ga.
To je u redu igra, ali zašto ima toliko oglasa!
Odlična igra, loše društvo. Zasutan je reklamama i plaćenim stvarima, ima energetski sustav i ponekad neće registrirati vaš dodir. Zanimljivo, kada isključim wifi, on savršeno dobro registruje dodir i nema reklame. Igrajte izvanmrežno i postavite vrijeme sustava unaprijed za besplatnu energiju za zabavno igranje.